benefietstocht red horse company trekt 133 deelnemers

De 100- en de 60 km route trokken elk dertig deelnemers, met 73 deelnemers was de kortste afstand (30 km) het meest in trek. De routes leidden dit keer onder andere door de omgeving van Zwolle en Dalfsen. De fietsers van de 100 km route deden bovendien nog Ommen, Beerze en Lemele aan.

Doel van de fietstocht is geld in het laatje brengen voor de armste bevolking van de Filippijnen. De Red Horse Company – een groep vrijwilligers uit Heino, Lierderholthuis en omstreken – houdt jaarlijks een bouwreis naar de Filipijnen om daar met de plaatselijke bevolking huizen en/of scholen te bouwen.

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.