bedevaarten naar kevelaer en banneux

Op zaterdag 2 september vindt de jaarlijkse Sallandse bedevaart naar Kevelaer plaats, dat al 375 jaar een bedevaartsplaats is. De kosten bedragen 25 euro. Belangstellenden kunnen terecht bij: dhr. G. In ’t Veld, tel. 0572-358534 (H. Paulus), dhr. B. Lokate, tel. 0572-354090 (H. Kruisverheffing), dhr. H. Temmink, tel. 0572-351727 (Broekland) of mevr. M. Temmink, tel. 06-15563596 (Heino en Lierderholthuis).

Van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 oktober vindt een vijfdaagse bedevaart naar Banneux plaats. Deze bedevaart is voor iedereen toegankelijk, maar dankzij de inzet van vele vrijwilligers in het bijzonder bedoeld voor mensen die door ziekte of ouderdom dagelijkse verzorging nodig hebben. Dit is het zogenoemde ziekentriduüm. Een eventuele rolstoel kan mee in de bus. Voor een bedrag vanaf 305 euro kunt u mee.

In hetzelfde weekend, maar dan op zaterdag 7 en zondag 8 oktober, vindt een tweedaagse busreis naar Banneux plaats met een overnachting in Valkenburg. U kunt mee voor een vanaf prijs van 135 euro.

Voor meer informatie en opgave voor beide bedevaarten kunt u terecht bij dhr. H. Temmink (Broekland, Luttenberg, Mariënheem en Raalte) en mevr. M. Temmink (Dalfsen, Heino, Hoonhorst, Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.