appeltaartwedstrijd

Het gezegde luidt, na inspanning komt ontspanning! Hoe kan dat beter dan het eindigen van de Appelloop met het nuttigen van appeltaart! Het klinkt even simpel als dat het is op woensdag 13 september ,de avond van de Appelloop, willen we met een vakkundige jury bekijken wie de lekkerste appeltaart van Olst kan bakken! Dus bak thuis een heerlijke appeltaart en kom deze laten proeven aan de jury, de jury bestaat uit: • Bakker Jolink • Bakker Bijsterbosch

Uiteraard zullen we de taarten ook aan het publiek laten proeven, we houden immers niet van verspilling! Dus bak je appeltaart en laat deze door de vakkundige jury beoordelen, de te winnen prijzen zijn:
• 1e prijs – High tea voor 4 personen bij Brasserie Op Duur
• 2e prijs – Broodplankje voor 2 personen bij de Bökkers Mölle
• 3e prijs – Een entreekaart naar keuze voor de vrijdag- of zaterdagavond tijdens het OlsterFeest.

Geef je op via mailadres: info@olsterfeest.nl, alleen je naam en contactgegevens zijn voldoende, dan zullen wij ook zorgen dat je meer informatie ontvangt!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.