andre knevel in wh zwart hal

Knevel emigreerde in 1975 naar Canada, waar hij in St. Catharines (Ontario) zijn onderkomen heeft. Hij is daar als muziekdocent verbonden aan verschillende christelijke scholen. Tevens is hij kerkorganist. Hij maakt regelmatig internationale tournees. André staat bekend om zijn improvisatietalent en is voortreffelijk in het vertolken van ‘de Grote Meesters’. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 12 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis), inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Reserveren via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via staging2.huetink-royalmusic.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.