Home / archiefcentraal / andre knevel in wh zwart hal

andre knevel in wh zwart hal

Knevel emigreerde in 1975 naar Canada, waar hij in St. Catharines (Ontario) zijn onderkomen heeft. Hij is daar als muziekdocent verbonden aan verschillende christelijke scholen. Tevens is hij kerkorganist. Hij maakt regelmatig internationale tournees. André staat bekend om zijn improvisatietalent en is voortreffelijk in het vertolken van ‘de Grote Meesters’. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 12 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis), inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Reserveren via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.