amv en muzieklessen bij muziekvereniging salland

Er wordt natuurlijk veel gezongen en gespeeld, ook leren de kinderen over maat en ritme, toonhoogte en instrumenten. Na de zomervakantie starten de AMV-lessen op de woensdagmiddagen in Lierderholthuis.

De leerlingen krijgen bij ‘Salland’ professionele muziekles van deskundige en enthousiaste instructeurs. Kinderen en volwassen kunnen lessen volgen op slagwerk en diverse blaasinstrumenten als hoorn, bugel, saxofoon, bariton en schuiftrombone. In de lessen worden theorie en praktijk op een creatieve manier gecombineerd, zodat leerlingen na een paar jaar een goede muzikale basis hebben en een officieel erkend diploma.

Een gratis proefles om zo rustig een instrument of verschillende instrumenten uit te proberen behoort tot de mogelijkheden. Opgeven kan door te mailen naar mail@muziekverenigingsalland.nl of te bellen met Martin Blaauw 0572-390670. Meer informatie is te vinden op: staging2.muziekverenigingsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.