al 140 leden voor vrienden van rohda raalte

“We gaan voor zeker 200 leden, maar met dit aantal zijn we mooi op de goede weg. We hebben net voor de zomer nog maar 1 wervingsactie gehouden en het voetbalseizoen ligt nu nog stil. Als alles straks weer begint te draaien rekenen we op veel nieuwe aanmeldingen,” zo vertelt een tevreden Paul Ruiter. De oud-voorzitter van Rohda gaat samen met Jurgen Reimert en Tessa In ’t Veld de kar trekken en krijgt daarbij ondersteuning van Wim Holterman (bestuurslid van de Raalter eersteklasser).

Tijdens het komende, 38-ste Rabobank Salland/Gé Nijboer toernooi op zaterdag 2 en zondag 3 september (voor 80 F, E en D-jeugdteams) op sportpark Tijenraan wordt een tweede wervingsactie gehouden. “We gaan ervan uit dat de doelgroep waarop we mikken erg groot is. Met de Vrienden hebben we namelijk twee doelstellingen. De eerste is om mensen met een warm hart voor onze club bijeen te brengen. De tweede is om Rohda een financieel steuntje in de rug te geven en zo de binding binnen de club te versterken. Dat geld kan voor allerlei doelen zijn, van de jeugd tot de accommodatie. Ook daarbij bepalen de leden van de Vrienden waar het voor bestemd wordt. ”

Leden van de ‘Vrienden van Rohda Raalte’ betalen jaarlijks een bedrag van 50 euro. Daarvoor krijgen zij allerlei activiteiten aangeboden. “Dat kan bijvoorbeeld een avond met een speciale spreker zijn of een bezoek aan een wedstrijd in het betaald voetbal. We staan open voor alle ideeën en suggesties van de leden.”

Het bedrag van 50 euro voor een jaar lidmaatschap is relatief laag. “Dat hebben we heel bewust gedaan, iedereen moet lid kunnen worden, het geld mag geen belemmering zijn. En als we veel leden hebben, levert dat ook een mooi bedrag voor de club op. In principe gaat het om mensen bij de Vrienden en niet om bedrijven, we zijn geen sponsorclub. Belangstellenden kunnen natuurlijk wel lid worden namens een bedrijf. Of meerdere keren.” De namen van alle leden zullen ook op een bord op het sportpark te lezen zijn.

De officiële start van de ‘Vrienden van Rohda Raalte’ is nu gepland op zaterdagavond 30 september. In de tweede ronde van de competitie 2017-2018 in de 1e klasse E staat dan de streekderby Rohda Raalte – Heino weer op het programma. Afgelopen seizoen waren de wedstrijden tussen de beide Sallandse rivalen op voetbalgebied al goed voor een groot feest met heel veel bezoekers.

Meer informatie en aanmelden kan ook nu in de zomer via vvrr@rohdaraalte.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.