actie zwembad heeten levert 45 000 euro op

“Met deze bijdrage van vele Heetenaren kunnen we het zwembad behouden en zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet”, zo zegt Huub Klein Koerkamp, voorzitter van Stichting Zwembad Heeten. “Dankzij deze inzamelingsactie, maar ook met andere giften en subsidies, onder meer van het EU-programma Leader, gaan we waarschijnlijk de begroting van in totaal 250.000 euro dit najaar rond krijgen. Dat betekent dat we in september 2018 kunnen beginnen met de renovatie en het energieneutraal maken van ons zwembad.”

Na het zwemseizoen volgend jaar gaat alles flink op de schop. In het huidige betonnen bad komt een volledig nieuw kunststoffen bad. Ook de leidingen en zuivering worden vervangen en het pomphok wordt wat vergroot voor de aangepaste installaties. Dat alles moet stroom krijgen van zonnepanelen, zodat het hele zwembad energieneutraal wordt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.