Home / archiefcentraal / 50 korting voor nieuwe pupillen meisjes en dames bij sv raalte

50 korting voor nieuwe pupillen meisjes en dames bij sv raalte

SV Raalte vindt het belangrijk dat iedereen, grote of kleine portemonnee, kan sporten en merkt steeds vaker dat er ouders zijn die moeite hebben om de contributie te betalen. Hierdoor wordt soms de keuze gemaakt om een kind niet te laten sporten. Zonde! Daarom biedt SV Raalte nieuwe pupillen, meisjes en dames een contributiekorting van 50% op het eerste seizoen aan. Daarmee slaat de vereniging twee vliegen in één klap. Enerzijds wordt het zo voor meer pupillen en meiden mogelijk om te sporten en anderzijds is het goed voor de club, omdat het aantal leden groeit.

SV Raalte is een sportieve vereniging, waarbij gezelligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan. Naast het voetballen organiseert SV Raalte jaarlijks een aantal kosteloze activiteiten, zoals zwemmen, schaatsen en een jeugdkamp.

De contributie voor nieuwe reguliere pupillen in het seizoen 2017/2018 bedraagt met deze actie slechts € 15,43 per kwartaal. Voor nieuwe meisjes (junioren) is dat € 18,90 per kwartaal en voor de nieuwe dames (senioren) € 24,78 per kwartaal.

Meer informatie en de algemene voorwaarden over deze actie zijn te vinden op www.svraalte.nl/korting

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.