36 255 euro opgehaald voor strijd van salland

‘Kofferband’ Doctor’s Order onderbrak speciaal hun set om Strijd van Salland op het podium uit te nodigen. Vervolgens werd in het bijzijn van velen de eindcheque onthuld. Deze eer was voor Marlinde Baarslag van Buuffies, waar vrijwilligers van Strijd van Salland tijdens de Pompdagen barwerk hebben gedaan.

“Na de voorlopige tussenstand na afloop van Strijd van Salland in juni hebben ondermeer Neppelenbroek Auto’s, Buuffies en Paal 5 prachtige donaties gedaan”, vertelt Erik Blankenvoorde, voorzitter van Strijd van Salland.

“Verder heeft Buuffies ons de afgelopen dagen een geweldig podium geboden zodat dit evenement nog meer bekendheid krijgt.” Tijdens de Strijd gaan fietsers, wielrenners, hardlopers, wandelaars, MTB-ers en steppers vanuit Sportpark de Kampen de uitdaging aan op diverse prachtige routes door Salland.

Erik: “We willen bij deze graag alle deelnemers, donateurs en vrijwilligers bedanken die samen voor dit prachtige resultaat hebben gezorgd.”

Het eindbedrag, het totaal van alle binnengekomen donaties en sponsorgelden, is bestemd voor onderzoek naar kwaadaardige hersentumoren. Dit gebeurt in het Erasmus MC in Rotterdam onder leiding van dr. Martin van de Bent. Uitkomsten van dit onderzoek gaan patiënten wereldwijd aan.

staging2.strijdvansalland.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.