zonnige afsluiting schooltuinjaar bij overesch

Op een prachtige plek midden tussen de akkers aan de Wetering, maakte Topkok Paul Herbrink, samen met de leerlingen van groep 6 van de Gouden Emmer uit Heino, een geweldige maaltijd van de producten uit eigen tuin van de leerlingen, waaronder een salade met groenten en bloemen.

Afgelopen jaar zijn de leerlingen elke dinsdag in de weer geweest in hun tuin om te bemesten, zaaien, wieden, oogsten en natuurlijk vogelverschrikkers maken. En natuurlijk zijn de groenten biologisch geteeld. Ook is er aandacht besteed aan de natuur rondom het erf en de bijen en hommels.

In de schoolvakantie komen de kinderen elke week nog groenten oogsten, want die groeien gewoon door.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.