zomerse marktdagen in raalte staan weer voor de deur

De warenmarkt staat op de Domineeskamp. Daar kan men terecht voor alle dagelijkse boodschappen. De Bottermarkt staat in het dokkersweggetje bij de Plaskerk. Hier kan men kijken naar oude Sallandse ambachten zoals kantklossen en manden vlechten of proeven van de kruudmoes, een echt Sallands gerecht. De Bottermarkt bestaat dit jaar 50 jaar en daarom staan er in de komende weken tal van extra activiteiten op het programma. Denk daarbij aan een ganzenparade, optredens van de Roalter Jong’s en de Stuwzangers, een demonstratie van wasvrouwen en een optreden van harmonicaspelers.

De Streekmarkt staat op de verhoging bij de Plaskerk. Op deze markt kunnen de bezoekers de streekproducten echt beleven, dus zien, proeven en uiteraard kopen. Denk aan een palingrokerij, ambachtelijk ijs, De Landwinkel, aardbeien en ambachtelijk pindakaas. Op de Grote Markt vindt dit jaar weer de Snuffelmarkt plaats. Op deze markt kunnen zowel volwassen als kinderen hun tweedehandsgoederen aan het publiek slijten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.