zomeractiviteiten voor jongeren in hellendoorn

De zomeractiviteiten vinden plaats in de week van 23 juli t/m 30 juli en in de week van 27 augustus t/m 3 september.

Zondag 23 juli worden de zomeractiviteiten afgetrapt met een dropping, hiervoor moet je om 22.00 uur aanwezig zijn bij het jongerencentrum.
Donderdag 27 juli kunnen jongeren mee naar het EK vrouwenvoetbal in Deventer, voor de wedstrijd Schotland tegen Spanje. Let op: hier zijn maar beperkte plekken voor beschikbaar.

Op zondag 30 juli wordt het Ultimate Chaos bij het jongerencentrum. Dit begint vanaf 14.00 in de middag. Dinsdag 29 augustus gaan de jongeren de lucht in bij Bounz in Almelo. Hiervoor moet een eigen bijdrage betaald worden van €5,-. Op donderdag 31 augustus is het tijd om hard te gaan in Walibi! Hiervoor is de eigen bijdrage €10,-

Tot slot sluiten ze op zondag 3 september de zomeractiviteiten af met een barbecue en een outdoor bioscoop. Dit vindt plaats bij het jongerencentrum en kost €3,50.

Via het jongerenwerk is een strippenkaart te koop voor €15,-, waardoor er toegang is tot alle zomeractiviteiten. Dit is een voordeel van €3,50 vergeleken met het los betalen van alle activiteiten apart.

Jongeren kunnen zich aanmelden voor activiteiten bij het jongerenwerk. Dit kan via 06-81791622, een DM op @jwdewelle (Instagram) of bericht op @jcplace2be (Facebook).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.