zevende muziekestafette heino kan doorgang vinden

Het is overwegend een regionaal muziekfestijn, maar de deelnemers komen ook tot ver buiten het Sallandse Heino. Opvallend is ook de nieuwe aanmeldingen van twee orkesten, de Broederband uit Beerzerveld en Nooit Gedacht uit Windesheim. Diverse deelnemers hebben zelfs alle edities meegemaakt.

De deelnemers komen uit: Heino, Raalte, Nieuwleusen, Vilsteren, Lemelerveld, Haarle, Potsdam, Nijverdal, Mariënheem, Dalfsen, Zwolle, Zalk, Wijhe, Windesheim, Broekland, Den Ham, Olst, Hardenberg, Luttenberg, Ommen en Beerzerveld.

Hoe de opening op de vrijdagmiddag er zal uitzien is nog een verrassing.  Het muzikale feest begint op vrijdagmiddag 6 oktober rond 14.00 u. en gaat door tot 22.30 u. Op de zaterdagmorgen wordt reeds gestart om 9.30 u. en het geheel wordt afgesloten door muziekver. Ons Genoegen. De finale wordt dan ingezet om 21.30 u.

Als locatie is de akoestische Nicolaas kerk in Heino zeer gewild om op te treden. Vele vrijwilligers worden geleverd door Heino Vocaal. Maar aanvullende vrijwilligers zijn hard nodig. Aanmelden kan op de Lentheweg 10 in Heino of via 0572-392494.

De Stichting Open Muziekestafette Heino bestaat uit: René Wibier uit Vilsteren, Gerard Lammers uit Luttenberg en Flip Jonkman uit Heino. Meer informatie is te vinden op staging2.muziekestafette.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.