Home / archiefcentraal / witte venne festival wordt een blijvertje

witte venne festival wordt een blijvertje

“We waren al blij geweest met driehonderd bezoekers”, stelt Erwin Nyhoff. “We zijn dus dik tevreden.” De bezoekers, voor het overgrote deel 30-plussers, vermaakten zich prima. Een prachtige locatie met bomen achter het podium, een fijne kroegsfeer in de barn, lekker weer en mooie optredens van Erwin Nyhoff met band, Tricklebolt en New River Coalfield. Wat wil een mens nog meer? Nou, nog een keer… Volgend jaar op zaterdag 7 juli gaat het festival op herhaling.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.