Home / archiefcentraal / wijz welzijn raalte en mindfit geven cursus over ouder worden

wijz welzijn raalte en mindfit geven cursus over ouder worden

Bij het ouder worden, komen mensen onherroepelijk in aanraking met verlieservaringen. Het verlies van werk, het moeten missen van dierbaren in hun omgeving, het verminderen van sociale relaties, een lijf dat begint te protesteren. Het vraagt veel van mensen om op een positieve manier met deze veranderingen om te gaan.

Rode draad in deze cursus is: hoe zorg je ervoor dat je leven plezierig en zinvol blijft verlopen. De bijeenkomsten zijn gepland op de dinsdagen 3, 10, 17 en 31 oktober (telkens van 14.00 tot 16.00 uur). Deelname is gratis, er is geen verwijzing nodig. Voor meer informatie en/of aanmelding kan men terecht bij Mindfit, 088-6463348 of wmo@mindfit.nl.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.