Home / archiefcentraal / wijhe weer in de ban van de manden

wijhe weer in de ban van de manden

De dag wordt georganiseerd in het kader van de IJsselbiënnale. Dit is een Internationale kunstroute langs de IJssel van Doesburg tot Kampen (nog tot en met 24 september). Langs de IJssel staan 25 monumentale kunstwerken die herinneren aan de geschiedenis.

Gastvrij Wijhe haakt hier op aan met ‘Gastvrij Wijhe, in de ban van de manden’. Al enige weken sieren fietsen met bloemenmanden, de route vanuit de haven naar het winkelgebied van Gastvrij Wijhe. Ook de manden boven de winkelstraat én de Poort van Wijhe, herinneren Wijhe aan haar ‘mandenmakersdorp’-roots. In Heemtuin Veermans Hof IJsselflora bestaat op dinsdag 11 juli van 10.00 tot 16.00 uur gelegenheid om een deel te nemen aan een rondleiding. In de tuin staan diverse kunstwerken, gemaakt van echte IJsselklei. Voor meer informatie met betrekking tot De IJsselbiënnale kunt u kijken op www.ijsselbiennale.nl , bij de VVV’s of de startpunten langs de route.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.