wijhe luidt zomer in met nacht van gastvrij wijhe

Leden van toneelverenging Tavenu probeerden de was schoon te krijgen op de Italiaanse manier en de clowns van Stichting Clown Dichtbij trachtten een gondel door de straat te verslepen. Ilse de Vries zette mensen op de gevoelige plaat bij de levensgrote afbeelding van de Toren van Pizza. De vele foto’s staan op de facebookpagina van Gastvrij Wijhe.

Live muziek van Showkorps Amicitia, de Iesselblaozers, Popkoor Fitis en de bands All About Eve en Cooling Crystals verhoogden de sfeer in het centrum. De Langstraat was dan ook tot zeer laat gevuld met genietende bezoekers; een perfecte zwoele zomernacht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.