website scholen voor morgen is in de lucht

Op de site staging2.scholenvoormorgen.org kunt u alle informatie over het proces en het onderzoek vinden en krijgt iedereen, ouders, inwoners en andere belangstellenden, de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de voortgang.

Daarnaast stelt de website mensen in de gelegenheid om te reageren op de geplaatste berichten en een mail te sturen aan de projectorganisatie. Zo kan iedereen snel en eenvoudig op de hoogte blijven van de meest actuele ontwikkelingen.

Belangstellenden kunnen zich per mail persoonlijk aanmelden via mail@scholenvoormorgen.org om twee keer per maand een overzicht van de laatste updates en nieuwsberichten te ontvangen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.