Home / archiefcentraal / wandelgroep wesepe blies stoom af tijdens vierdaagse

wandelgroep wesepe blies stoom af tijdens vierdaagse

Helaas moest een van leden op de tweede dag afhaken. Voor Frans Duteweert, die in 2016 verstek moest laten gaan vanwege een infarct, was deze tocht der tochten een grote uitdaging en hij was dan ook blij dat hij de finish had bereikt. Routinier Gerard Velderman laat weten dat deze editie hem mede door blaren hem de nodige moeite had gekost en typeert dit jaar voor hem dan ook als de slechtste sinds zijn deelname aan de Vierdaagse.  

Annet Niemeijer, die al vele jaren de steun en toeverlaat is van de club, had dit jaar zeer welkome ondersteuning van Ellen ten Zijthof, voor hen waren het tropenjaren. Niet alleen in de zeer vroege uurtjes voor de start, maar ook na het terugkeren van de wandelaars waren de dames lange tijd in de weer met het behandelen van de vele (van kleine tot flinke grote variërende) blaren en andere blessures. Marsleider Jo Jansen laat weten dat de lopers mede door de grote saamhorigheid trots mogen zijn op door hen geleverde prestatie.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.