walkandtalk voor werkzoekende in bibliotheek raalte

Francien Steunenberg (staging2.franciensteunenberg.nl) geeft een presentatie over kleurbeleving. Want kleur verbindt en kleur communiceert. Als je op zoek bent naar werk kun je daar tijdens sollicitaties je voordeel mee doen. Iedere kleur staat voor bepaalde kwaliteiten en drijfveren. Francien laat jou ontdekken welke kwaliteiten je hebt of nog kunt ontwikkelen. En hoe je deze kwaliteiten met kleur kunt versterken in je dagelijks leven.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Walk&Talk zorgt voor beweging in jouw zoektocht naar werk. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via Jeny.Flim@bibliotheeksalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.