Home / archiefcentraal / voorbereidingen olsterfeest in volle gang

voorbereidingen olsterfeest in volle gang

Op woensdag staat de Olster Appelloop op het programma; op donderdag een maaltijd in teken van de internationale keuken met aansluitend live muziek en een modeshow. De mannen van Bökkers treden op vrijdag op in de tent en Royal Beat staat daar op zaterdagavond. Daarnaast zijn er weer diverse sportieve kinderactiviteiten en ook de IJsselrit met klassieke auto’s en brommers staat weer op het programma. Dit jaar worden er ook voor het eerst online tickets verkocht voor de vrijdag- en zaterdagavond. Zie daarvoor www.olsterfeest.nl.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.