viva voce zoekt nieuwe dirigent

Viva Voce is een kerkkoor met een modern repertoire dat verbonden is aan de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing. Het koor werkt met regelmaat mee aan vieringen in de Basiliek. Tevens verzorgt het ten behoeve van het goede doel (Atiy Nederland) ook vieringen buiten deze kerk en af en toe doet het koor mee aan festivals.

Viva Voce repeteert wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Basiliek. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jolanda Niens, tel. 0572-358361 of mailen naar jolanda@niensweb.nl (ook indien de donderdagavond geen geschikte avond is). Zie verder staging2.vivavoceraalte.nl en de Facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.