Home / archiefcentraal / vijf avonden over actuele themas in raalter politiek

vijf avonden over actuele themas in raalter politiek

Het programma is vooral bedoeld voor mensen uit de gemeente Raalte die overwegen politiek actief te worden, bijvoorbeeld als raadslid, als steunfractielid of als adviseur. Zowel leden van BurgerBelangen als andere belangstellenden kunnen deelnemen. Voor leden is deelname gratis.

De bijeenkomsten vinden plaats in de avonduren. Alle bijeenkomsten zijn op locatie. Telkens wordt een belangrijk deel van het programma verzorgd door deskundigen, zoals Roswyde Burgman (HOFtheater), Erwin Pronk (Flierefluiter) en Monique Swartjes (sportbeleid). Voor meer informatie en aanmelding: info@burgerbelangenraalte.nl of 06-38073565 (Ben Nijboer).

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.