versierde burgemeester kerssemakersstraat terug van weggeweest

“We kregen hierdoor veel opmerkingen dat dit zo jammer was. Mensen spraken ons aan dat ze andere jaren als ze bij ons de straat in reden al direct een warm ‘Stoppelhaene gevoel’ kregen. Vandaar dat enkele buurtbewoners weer het initiatief hebben genomen om er voor te zorgen dat de Burgemeester Kerssemakersstraat weer een prachtige verlichte toegangstraat naar het feestterrein wordt.”

Het thema dit jaar wordt: ‘Burgemeester Kerssemakersstraat in oude ansichten’. De bedoeling is dat, uit het door Frits Offenberg geschreven boek over de straat, foto’s worden gebruikt als tuinversiering.

“Tevens zal er nieuwe verlichting worden geplaatst in de vorm van verlichtte Stoppelhaentjes, mede mogelijk gemaakt door Multilights Heino.
Uiteraard zal dit worden besloten met een gezellige buurtborrel”, besluit een enthousiaste Overweg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.