ut huus helpt nieuwkomers de fiets op in olst

Voor nieuwkomers in Nederland is zowel het leren fietsen als de taal met al haar spreekwoorden en gezegdes een hele uitdaging. Maar: ‘Oefening baart kunst! Ut Huus biedt de ongeoefende fietser graag de kans om de kneepjes van het vak te leren tijdens een speciale fietsles-ochtend op 26 juli.

Om iedereen die wil leren fietsen goed te kunnen helpen zoekt Ut Huus mensen die het leuk vinden om mee te helpen met deze speciale fietslessen. De fietsles-ochtend vindt op 26 juli aanstaande vanaf 10 uur plaats in Park Olsterhof. Voor verdere informatie of het opgeven als begeleider kan contact opgenomen worden met Elleke Steenbergen via e.steenbergen@uthuus.nl of 06 45 82 07 05.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.