Home / archiefcentraal / ut huus helpt nieuwkomers de fiets op in olst

ut huus helpt nieuwkomers de fiets op in olst

Voor nieuwkomers in Nederland is zowel het leren fietsen als de taal met al haar spreekwoorden en gezegdes een hele uitdaging. Maar: ‘Oefening baart kunst! Ut Huus biedt de ongeoefende fietser graag de kans om de kneepjes van het vak te leren tijdens een speciale fietsles-ochtend op 26 juli.

Om iedereen die wil leren fietsen goed te kunnen helpen zoekt Ut Huus mensen die het leuk vinden om mee te helpen met deze speciale fietslessen. De fietsles-ochtend vindt op 26 juli aanstaande vanaf 10 uur plaats in Park Olsterhof. Voor verdere informatie of het opgeven als begeleider kan contact opgenomen worden met Elleke Steenbergen via e.steenbergen@uthuus.nl of 06 45 82 07 05.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.