training plezier op school van mindfit

Voor kinderen die op de basisschool zijn gepest of zich niet zeker voelen in het contact met leeftijdsgenoten, is deze overgang vaak extra spannend. Om hen ondersteunen, heeft Mindfit deze tweedaagse training ontwikkeld. De training wordt ook gegeven in Raalte en bestaat uit twee dagen van 9.00 tot 16.30 uur.

Tijdens de training leren de kinderen hoe ze nieuwe contacten kunnen leggen; hoe ze het best kunnen reageren als iemand vervelend tegen hen doet en hoe ze voor zichzelf op kunnen komen. Belangstellenden worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie of aanmelding kunt u bellen met het secretariaat van Mindfit op nummer 088 6463348 of mailen naar secretariaat@mindift.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.