Home / archiefcentraal / training plezier op school van mindfit

training plezier op school van mindfit

Voor kinderen die op de basisschool zijn gepest of zich niet zeker voelen in het contact met leeftijdsgenoten, is deze overgang vaak extra spannend. Om hen ondersteunen, heeft Mindfit deze tweedaagse training ontwikkeld. De training wordt ook gegeven in Raalte en bestaat uit twee dagen van 9.00 tot 16.30 uur.

Tijdens de training leren de kinderen hoe ze nieuwe contacten kunnen leggen; hoe ze het best kunnen reageren als iemand vervelend tegen hen doet en hoe ze voor zichzelf op kunnen komen. Belangstellenden worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie of aanmelding kunt u bellen met het secretariaat van Mindfit op nummer 088 6463348 of mailen naar secretariaat@mindift.nl.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.