timmerweek in lemelerveld goed bezet

“Gelukkig reageert het bedrijfsleven ieder jaar weer zeer positief. Zonder deze sponsoren was het niet te doen”, weet Ilse. “We streven naar gemiddeld niet meer dan honderdvijftig kinderen en men moet zich hiervoor wel aanmelden. Daarvoor worden in de gehele week ruim twintig vrijwilligers ingezet. We hebben ieder jaar een ander thema, dit jaar staat ‘Pretpark’ centraal. Donderdagavond is onze kijkavond, dan zijn alle ouders en verdere belangstellende uitgenodigd om de bouwwerken te bewonderen. Vrijdagmorgen is de afbreek morgen en daarna is het nog spelletjes middag.”

Wethouder Jan Uitslag sloeg er afgelopen maandagmorgen bij de opening als eerste een klap op. Hij werd daarbij geassisteerd door enkele ‘jonge architecten’ in spé.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.