Home / archiefcentraal / sv terwolde oefent tegen go ahead eagles

sv terwolde oefent tegen go ahead eagles

 De selectie van de SV Terwolde heeft de afgelopen weken gewoon doorgetraind om zo fit mogelijk te blijven. Door absenties van diverse spelers wordt het team van de SV Terwolde dit jaar aangevuld met spelers van andere clubs zodat men nog meer weerstand kan bieden aan de profs uit Deventer.

Het team wordt versterkt met Dennis Calkhoven en Frenkie Overmars van SV Epe. Daarnaast sluiten Tim Evers, Max Smaal, Frank de Croon, Rick Uninge, Nicky Eekhuis van SV Twello, Jari ten Have, Arnon Zwijnenberg, Kay Verhoef van Haarle aan

De spelers van de Eagles zullen er alles aan doen om zich te bewijzen aan trainer Leon Vlemmings. Tevens zullen de nieuwe spelers voor het eerst echt kennis kunnen maken met de fanatieke Deventer aanhang en de sfeer op “klein Milanello”.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.