strijd van salland ontvangt 3500 euro van neppelenbroek autos

Onlangs hield Neppelenbroek Auto’s een feest ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan. Gasten en klanten droegen Strijd van Salland een warm hart toe en dat resulteerde uiteindelijk in deze prachtige cheque. De organisatoren van Strijd van Salland mochten deze zaterdagochtend in ontvangst nemen. ,,We stonden zowel letterlijk als figuurlijk in het zonnetje”, aldus de organisatie. ,,Lekkere taart bij de koffie én een geweldig mooi bedrag. We hoorden van Edwin en Jolande Neppelenbroek dat zij het zelf ook fantastisch vonden om te merken dat hun gasten de Strijd graag wilden steunen.”

Strijd van Salland vond op 25 juni plaats vanaf Sportpark De Kampen in Heino. Aan het eind van die dag werd het voorlopige totaalbedrag van 31.755 euro bekendgemaakt. Dit werd via sponsoren, donaties en inschrijvingen bijeengebracht. Het geld is bedoeld voor onderzoek naar hersentumoren door Erasmus MC te Rotterdam. De teller van de Strijd loopt nog steeds. Kijk voor meer informatie op staging2.strijdvansalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.