Home / archiefcentraal / spektakel tijdens achterwaartse bangerrace in lierderholthuis

spektakel tijdens achterwaartse bangerrace in lierderholthuis

Circa twintig coureurs hadden zich opgegeven. Zij werden ingedeeld in teams en moesten vervolgens zo snel mogelijk een aantal rondjes rijden. Maar dan wel achteruit. Net als bij de bangers of bij een autorodeo was botsen toegestaan. En dat zorgde dus voor veel spektakel. Volgens Bente Elshof van de organisatie verliep het feest verder ‘supergoed’. “Vrijdagavond hadden we even wat regen, maar dat hield het publiek echt niet tegen, ook zaterdagochtend was het nog eventjes nat, maar voor de rest hadden we mooi droog weer.”

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.