spektakel tijdens achterwaartse bangerrace in lierderholthuis

Circa twintig coureurs hadden zich opgegeven. Zij werden ingedeeld in teams en moesten vervolgens zo snel mogelijk een aantal rondjes rijden. Maar dan wel achteruit. Net als bij de bangers of bij een autorodeo was botsen toegestaan. En dat zorgde dus voor veel spektakel. Volgens Bente Elshof van de organisatie verliep het feest verder ‘supergoed’. “Vrijdagavond hadden we even wat regen, maar dat hield het publiek echt niet tegen, ook zaterdagochtend was het nog eventjes nat, maar voor de rest hadden we mooi droog weer.”

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.