sc lemele organiseert reunie

De toppers van toen worden van harte uitgenodigd om wederom de voetbalschoenen aan te trekken en ‘de derde helft’ opnieuw te beleven. De minimumleeftijd voor de reünisten is bepaald op 30-plus, want de commissie heeft als basisjaar 1990 genomen. Een speciaal boek ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum is mede gebruikt voor het achterhalen van de leden, maar zeker ook de oud-leden.

De actievelingen uit die periode, we spreken eind vorige eeuw, zijn nu in ieder geval oud genoeg. De aftrap van het sportieve gedeelte is om 19.00 uur en zal spoedig overgaan in een gezellige nazit, waarbij foto’s, anekdotes en bijzondere voorvallen in het clubhuis de revue zullen gaan passeren. De feestcommissie ziet alle ‘blauwwitters’ graag met of zonder partner verschijnen op het fraaie sportcomplex Zandeinde. Voor meer informatie: staging2.sclemele.nl/reünie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.