sander uit wijhe gaat viral met bizar zwarte crosskapsel

Dat meldt RTV Oost.

“Minstens een miljoen mensen hebben hem zeker al gezien.” Nadat kapster Joyce Meulenbelt vrijdagochtend een foto van haar nieuwe creatie op Facebook zette, ging het hard met Sanders salamander-kapsel. Op Dumpert staat de teller op ruim 325.000 views, Jochem Myer deelde hem op zijn Instagram-account. En gisteren zag Sander zichzelf terug op RTL Boulevard: “Geen idee hoe dat is gegaan. Dit gaat echt bizar hard.” Hij kan er om lachen: “Op de Zwarte Cross wilden er al mensen met mij op de foto omdat ze me op Dumpert hadden gezien. Mooi man.” 

De loonwerker is het wel gewend. Al zeventien jaar komt hij op de Zwarte Cross, al zes jaar bezoekt hij op vrijdagochtend de plaatselijke kapper in Lichtenvoorde. “Vaste klanten plannen dan speciaal een afspraak. Nieuwsgierig wat ik nu weer bedacht heb.” 
Het lijstje aparte kapsels is indrukwekkend: een like-duimpje, een ananas, een Pokemon en een trekkerbandprofiel. “Say yes to apartigheid, zeggen ze op de Zwarte Cross. Dat doe ik dan maar.” 

Dinsdag zat Sander, met zijn salamander, weer op de shovel. Zijn baas en collega’s weten wat er gaat komen na een Zwarte Cross-weekend. 
“Ze kijken nergens meer op, zijn nieuwsgierig wat het geworden is. Nu even uit laten groeien en dan gaat volgende week de tondeuse erover. Sparen voor volgend jaar.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.