Home / archiefcentraal / sallandse bottermarkt vierde 50 jarig bestaan

sallandse bottermarkt vierde 50 jarig bestaan

“De Stuwzangers en de Sallandse Bottermarkt groep vonden elkaar weer na een grandioos bezoek aan Potsdam in april. Met name het 2e optreden van de Stuwzangers bracht wel zeer veel publiek naar het plein tussen de Plaskerk en het Annahuis. Ook diverse verzorgingshuizen waren aanwezig door de inzet van vele vrijwilligers. Mooi om te zien!

Deze woensdag kenmerkt door wel heel erg mooi weer. En het was dan ook heel gezellig rond de drie optredens van de Stuwzangers. ‘Het was op afstand ook te horen’, aldus touwmaker Jans Steenbergen. Hij trekt werkelijk het hele land door evenals mandenmaker en organisator Henk Ziel.

De Stuwzangers maakten er o.l.v. Flip Jonkman weer wat moois van. Zelfs in de vakantieperiode zijn er diverse optredens. Komende zaterdag volgt al weer een volgend optreden in Hellendoorn. In augustus volgen vele optredens. Geluidsman Jan de Mink uit Heino had ook deze woensdag alles goed onder controle.

De Sallandse Bottergroep, de Stuwzangers en het publiek, ze hebben allen genoten van deze mooie zomerdag. Een hele mooie Bottermarkt!”

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.