sallandse bottermarkt vierde 50 jarig bestaan

“De Stuwzangers en de Sallandse Bottermarkt groep vonden elkaar weer na een grandioos bezoek aan Potsdam in april. Met name het 2e optreden van de Stuwzangers bracht wel zeer veel publiek naar het plein tussen de Plaskerk en het Annahuis. Ook diverse verzorgingshuizen waren aanwezig door de inzet van vele vrijwilligers. Mooi om te zien!

Deze woensdag kenmerkt door wel heel erg mooi weer. En het was dan ook heel gezellig rond de drie optredens van de Stuwzangers. ‘Het was op afstand ook te horen’, aldus touwmaker Jans Steenbergen. Hij trekt werkelijk het hele land door evenals mandenmaker en organisator Henk Ziel.

De Stuwzangers maakten er o.l.v. Flip Jonkman weer wat moois van. Zelfs in de vakantieperiode zijn er diverse optredens. Komende zaterdag volgt al weer een volgend optreden in Hellendoorn. In augustus volgen vele optredens. Geluidsman Jan de Mink uit Heino had ook deze woensdag alles goed onder controle.

De Sallandse Bottergroep, de Stuwzangers en het publiek, ze hebben allen genoten van deze mooie zomerdag. Een hele mooie Bottermarkt!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.