sallands streekelftal opnieuw tegenover go ahead eagles

De wedstrijd wordt georganiseerd door de Deventer Scheidsrechtersvereniging in samenwerking met de voetbalvereniging Heeten. Op zaterdag 15 juli wordt om 19.00 uur afgetrapt op het sportpark aldaar. Het arbitrale trio bestaat uit de heren Derya Serik (scheidsrechter). Jeffrey Kleine Koerkamp en Elderik Schoolderman zijn de assistenten langs de lijn.

De opbrengst van de verloting gaat naar A.N.V.V ‘De Zwaluwen’. Deze organisatie zet zich vooral in op het ondersteunen van het jeugdvoetbal bij verenigingen en dan in het bijzonder voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke- zintuiglijke en/of lichamelijke beperking.

De jubileumwedstrijd wordt gespeeld op een spiksplinternieuw kunstgrasveld. Nadat de laatste competitiewedstrijd van het vlaggenschip van de voetbalvereniging Heeten werd gespeeld, werd begin april op het hoofdveld van het sportpark aan de Dorpsstraat in Heeten een begin gemaakt met de aanleg van een kunstgrasveld. De mat is voorzien van rubberen korrels. De wens van SV Heeten was naar aanleiding van alle commotie en vermeende risico’s deze rubberen korrels te vervangen door duurdere kunststof korrels. Dit verzoek werd niet gehonoreerd. De gemeente is van mening dar rubberen korrels veilig genoeg zijn.

Met een kunstgrasveld is een vurige wens van Heeten in vervulling gegaan. Vrijwilligers zijn momenteel druk bezig met de afronding van een grote opknapbeurt rondom het hoofdveld. Voor de 25e editie van eerste officiële wedstrijd op het hoofdveld, de oefenwedstrijd Go Ahead Eagles tegen een samengesteld Sallands Streefelftal op zaterdag 15 juli, moet alles klaar zijn.Tegelijk met de realisering van een kunstgrasveld werd op eigen kosten en financiële- en materiële ondersteuning van derden een boardingveld voorzien van kunstgras aangelegd waar de jeugd nu naar hartenlust een balletje kan tikken.

Het Sallands streekelftal bestaat uit de volgende spelers: Roelof Goudsmid (keeper), Schalkhaar;Thijs Oosterwijk (keeper), Lettele; Chris Roos, Wijhe’92;Paul van Dijk, Heino; Maikel van Breukelen, Overwetering;Ronald van Breen, Haarle;Remco Beumer, Heino;Gijs de Rooy, Diepenveen; Niek Brinkhof, Heeten; Job Heerink, Lemelerveld; Sharma Ekuchu De Zweef;Sven Kolman, De Zweef; Jip Ellenbroek, Schalkhaar; Chiel van Dartel, Heeten; Aron Wierenga, Rohda Raalte; Stef Willemsen, ABS; Tim van de Berg, Broekland.

Trainer: Chris Jansen, Schalkhaar; Assistent trainer: Martijn de Vogel, Heino; Leider: Jan Tepperik ,Heeten; Verzorger: André Nijenhuis, Heeten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.