sallanders geeft geld aan stichting lets care en stichting berekum

Let’s care heeft in de Filipijnen een centrum waar mishandelde, misbruikte en verwaarloosde meisjes van 5 tot en met 21 jaar een veilige thuishaven vinden. Berekum, een samenwerkingsproject tussen de Isala Klinieken en een zusterkliniek in Ghana, verzorgt onderwijs op het gebied van gynaecologie en verloskunde in het Holy Family Hospital, Ghana.

Ieder jaar organiseert serviceclub SallAnders, die bestaat uit dames, acties voor verschillende projecten die gedurende drie jaar worden ondersteund. Daarnaast worden op ad-hoc basis kleine projecten ondersteund. Momenteel steunt de club Stichting Leergeld Raalte/Olst-Wijhe, Let’s care en Berekum. Ieder jaar worden er twee vaste acties georganiseerd: in het voorjaar een violenverkoop en in september een Biking Diner. Daarnaast is SallAnders ook te vinden op jaarmarkten organiseert de club benefietconcerten en informatieve filmavonden om geld in te zamelen voor haar projecten.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar raaltenijverdal@soroptimist.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.