rotary ommen dedemsvaart gaat geld inzamelen voor stichting still en kideo

Volgens voorzitter Jan Vesseur van de Rotary vinden de leden het erg belangrijk zich in te zetten voor de samenleving. Daarom gaan ze spullen verkopen voor een tweetal goede doelen. Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten hebben ze gekozen voor Kideo en de stichting Still.

Kideo is een project om kinderen van statushouders via theater- en danslessen in contact te brengen met vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes in Dalfsen. “Op deze manier wordt de integratie bevorderd”, zegt Vesseur. Inmiddels is voor een uitverkochte zaal al een eerste voorstelling gegeven. Nu wordt geld ingezameld om een vervolg te geven aan dit project.

Het andere goede doel is de stichting Still. Deze stichting maakt kosteloos een fotoreportage voor familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s. Volgens Vesseur wordt de fotoreportage gratis aangeboden aan de betrokken familie. “Het maken van een dergelijke fotoreportage kost wel geld.Ook al is dat maar een bescheiden kostenvergoeding. Denk aan bijvoorbeeld reiskosten”, zegt Vesseur. “Wij vinden het werk van de stichting Still zo belangrijk dat wij ons graag inzetten om hiervoor geld in te zamelen”, besluit de Rotary voorzitter.

De zomerfair wordt gehouden van 11 tot en met 13 augustus op Den Alerdinck, den Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthem. Meer informatie op staging2.denalerdinckzomerfair.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.