ria kinds 25 000e bezoeker zwembad de tippe

Ria komt regelmatig trouw haar baantjes zwemmen en had nu het geluk dat ze precies op het goede moment kwam. Uit handen van Inge Prins van Sportbedrijf Raalte en Jan Datema van Stichting Vrienden van de Tippe ontving Ria een cheque voor een zwemabonnement voor zwembad de Tippe voor het volgende zwemseizoen 2018, een bos bloemen en een leuke attentie.

Openingstijden zwembad
Ook voor de komende dagen zijn de weersverwachtingen goed. Sportbedrijf Raalte en de Stichting Vrienden van de Tippe hopen de rest van het zwemseizoen dan ook nog veel meer bezoekers te ontvangen. Tot en met zondag 3 september is het zwembad in Heino geopend. Tijdens de schoolvakantie (24 juli t/m 3 september) zijn de openingstijden verruimd en kan iedereen in deze periode zwemmen op maandag van 12:00-20:00 uur, op dinsdag-vrijdag van 06:45-20:00 uur en op zaterdag-zondag van 12:00-17:00 uur.

Kijk voor meer informatie op staging2.zwembaddetippe.nl en volg zwembad de Tippe op Facebook (staging2.facebook.com/zwembaddetippe) voor het laatste nieuws.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.