red horse company organiseert benefietstocht vanuit lierderholthuis

De Red Horse Company is een groep vrijwilligers uit Heino, Lierderholthuis en omstreken die jaarlijks een drieweekse bouwreis naar de Filippijnen maakt om daar met de plaatselijke bevolking huizen en/of scholen te bouwen. De laatste paar jaar bouwt en financiert de groep huizen voor mensen die in 2013 getroffen zijn door de orkaan Hayan. Het afgelopen jaar hielp de Red Horse Company bovendien mee aan de realisatie van twee klaslokalen voor het Mangyan Education Center.

De vrijwilligers gaan op eigen kosten naar de Filippijnen en ook de kosten voor het verblijf komen voor eigen rekening. Met de organisatie van de fietstocht hopen ze een extra centje bijeen te brengen voor de bevolking van de Filippijnen. Zie verder staging2.redhorsecompany.nl of staging2.facebook.com/redhorsecompany/.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.