raaltese erna alferink in het landelijke wandelmagazine

SW4D paars op de Nederlandse wandelpaden
Het paarse SW4D-shirt kun je op steeds meer plaatsen tegenkomen. Als echte ambassadeurs dragen wandelaars het shirt op diverse wandelevenementen in het land en tijdens hun wandeltrainingen. Daarnaast spant ons promoteam zich in om bij verschillende gelegenheden de SW4D bekend te maken. Zo was het promoteam actief op de fiets- en wandelbeurs in Assen en in België bij de Vlaamse Wandeldag in Aalst en Aarschot. De wandeltochten o.a. in Doetinchem, Vechtdal, Barchem, Alkmaar, Heuvelland , Apeldoorn en natuurlijk Nijmegen krijgen ook volop bezoek van de Sallandse ambassadeurs. 

Grensverleggende ambassadeurs
Dat de SW4D ook in het buitenland bekend raakt, blijkt uit het jaarlijks groeiend aantal Belgische deelnemers. Maar ook inwoners van Duitsland, Engeland, Zwitserland, Denemarken en Luxemburg hebben we mogen verwelkomen. Hoe fantastisch is het dan als een foto verschijnt met daarop onze trouwe deelnemer Arie Klootwijk uit Barendrecht, die getooid in SW4D-shirt in Japan de Three Day March in Yatsushiro heeft volbracht. Arie proficiat, je bent een echte ambassadeur!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.