Home / archiefcentraal / raalte vraagt inwoners om input aangaande verkeersveiligheid

raalte vraagt inwoners om input aangaande verkeersveiligheid

Bij de verkeerskundigen van de gemeente is al veel informatie aanwezig over verkeersveiligheid. Deze informatie komt uit meldingen, ervaringen en gegevens over onder andere ongevallen. Ook het gedrag van weggebruikers heeft de aandacht; appen op de fiets en in de auto is daar een voorbeeld van. De gemeente wil echter graag nóg meer weten. “Door naast de bekende feitelijke informatie ook inwoners te vragen wat zij belangrijk vinden, kunnen er op een onderbouwde manier prioriteiten worden gesteld. Zo geven we samen de agenda verkeersveiligheid 2017-2020 vorm”, zo stelt de gemeente.

Mensen met opmerkingen kunnen via raalte.nl/verkeer een link volgen naar een digitale plattegrond. Daar is het mogelijk om een marker te plaatsen op de locatie die volgens de inbrenger de aandacht verdient. Op de kaart zijn door de gemeente al een aantal markers geplaatst. De inbrengers worden verzocht om hun keuze te motiveren.
De komende maanden zijn de verkeerskundigen op allerlei plekken in de gemeente te vinden. Houd raalte.nl/verkeer in de gaten voor locaties en data. Daarnaast gaan ze ook in gesprek met de plaatselijk belangen. Iedereen die input geeft, ontvangt per mail informatie over het vervolg.

 

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.