raalte verheugd over komst efc jumbo

“Dit is fantastisch nieuws! Geweldig dat Jumbo voor Raalte heeft gekozen. Goed voor de economie en werkgelegenheid van Raalte en de regio. Het bewijst dat wij een prima uitvalsbasis zijn voor logistieke bedrijven.”

Het Jumbo EFC vestigt zich aan de Almelosestraat, in het pand waar voorheen het distributiecentrum van Schuitema gevestigd was. Daar wil de supermarktketen in het voorjaar van 2018 haar tweede e-fulfilment center openen.

De strategische ligging van Raalte is één van de redenen dat Jumbo zich hier vestigt. Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo: “De locatie Raalte is een voor de hand liggende keuze voor deze capaciteitsuitbreiding. Vanuit die plek kunnen we immers goed onze klanten in het Noorden en Oosten van het land bereiken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.