raadsleden en ambtenaren bijeen voor project salland boert en eet bewust

In informele setting wordt ingegaan op wat Salland Boert en Eet Bewust de Sallandse gemeentes Deventer, Olst-Wijhe, Raalte kan opleveren op het gebied van:
– Bewuste voedselproductie
– Verbinding
– Leefbaarheid platteland
– Recreatie & beleving

Speciale genodigden zijn de gemeenteraadsleden van de verschillende gemeenten die hebben bijgedragen aan dit LEADER project (Deventer, Olst-Wijhe, Raalte) en ambtenaren met Ruimtelijke Ordening/ Buitengebied in de portefeuille.

Programma maandag 10 juli
• 14.00u ontvangst met koffie/thee en een eenvoudige koek
• 14.10u Toelichting vanuit projectgroep Salland Boert en Eet Bewust.
• 14.30 officiële opening bord door de wethouders met kort woordje namens gemeente Olst-Wijhe. Waarom heeft O-W het project SBeEB gesteund en is het project belangrijk voor de gemeente?
• 14.45 rondleiding over het bedrijf
• 15.45 Proeverij van het nieuwste innovatie en heerlijke product van de familie Van Vilsteren
• 16.00 afsluiting

Locatie:
Fruitbedrijf van Vilsteren
Raalterweg 6
8131 SC Wijhe

Salland Boert en eet bewust
Salland Boert en eet bewust is een project dat als primair doel heeft de voedselproducent en voedselconsument dichter bij elkaar te brengen. Een jaar geleden is de lokale LTO-afdeling, LTO Salland, dit initiatief opgestart, geïnspireerd op het project Vallei boert bewust. Inmiddels hebben ruim 50 boerenbedrijven uit Salland zich aangemeld voor dit project. Een deelnemend bedrijf krijgt een bord aan de weg met een website vermelding en een QR-code er op. Deze verwijzen naar een bedrijfsprofiel op de website staging2.sallandboerteneetbewust.nl.

Daarnaast wordt van de deelnemende bedrijven verwacht dat ze zich inzetten voor een betere binding met de maatschappij. Denk aan het ontvangen van schoolklassen, het houden van open dagen, of actief zijn op social media.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.