pubers ruzien met medewerker gemeente raalte

De medewerker reed op een karretje dat gebruikt wordt om onkruid weg te branden. Vier jongens op fietsen vonden het nodig om hun middelvinger naar hem op te steken. De man wilde dit gedrag bespreekbaar maken, waarop het op de parkeerplaats tot een confrontatie kwam.

Een van de jongens raapte een ijzeren staafje op en gooide dat naar het karretje. Een glazen deur werd geraakt en de ruit versplinterde.De man zat onder het glas. Indien hij dit in zijn gezicht had gekregen had mogelijk ernstig letsel kunnen ontstaan.

De politie is op zoek naar vier jongens, van wie drie met kort haar en één met een grijze gebreide muts. Kent u deze jongens? Bel dan 0900-8844.
De politie laat weten dat het de jongens zou sieren als ze zich uit eigen beweging melden.

Foto’s: Politie Raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.