projectsubsidie cultuur aanvragen gemeente raalte

De projectsubsidie Cultuur stimuleert een vernieuwend en samenhangend cultureel aanbod, laagdrempelige activiteiten voor een brede doelgroep met een openbaar karakter. Ook belangrijk is dat het project actieve deelname stimuleert en bij voorkeur de jeugd aanspreekt. Projecten die de voorgaande jaren gebruik maakten van de subsidie zijn onder andere Kunstroute Heino, Heeten Klassiek en Openlucht toneelstuk Onjeklonje.

Het aanvragen van de gemeentelijke bijdrage aan culturele projecten kan door het aanvraagformulier voor cultuursubsidies in te vullen. Dit formulier is te vinden op de website van de gemeente Raalte, onder wonen-en-leven/subsidies (https://staging2.raalte.nl/bestand/aanvraagformulier-projectsubsidie-cultuur). Daar vindt u ook de subsidietoetsingskaders waaraan de subsidieaanvraag moet voldoen.
De aanvraag, met projectplan en –begroting, wordt vervolgens beoordeeld door de Culturele Adviesraad Raalte. Op basis van dit advies neemt de gemeente een besluit over het toekennen van de subsidie.

Wilt u meer informatie over de subsidie? Of bent u nog op zoek naar aanvullende mogelijkheden om uw cultuurproject te financieren? Neem dan contact op met de cultuurmakelaar van de gemeente Raalte, Eléon de Haas. U bereikt Eléon de Haas via raalte@cultuurmakelaar.com of telefonisch via nummer: 06 23040169.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.