Home / archiefcentraal / presentatie plannen rond project oortwijn in luttenberg

presentatie plannen rond project oortwijn in luttenberg

Project Oortwijn bestaat uit twee geschakelde woningen langs de Wispelweg en twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning langs de Havekamp. Een nieuwe ontwikkeling is dat aan de Havekamp twee ruime woningen levensloopbestendig worden gebouwd. In de presentatie worden die plannen uitvoerig belicht. Daarnaast is er uiteraard volop informatie voorhanden over de overige kavels. Een medewerker van makelaarskantoor Hannink is aanwezig om de plannen toe te lichten. Ook een architect van The Citadel Company in Heino zal beschikbaar zijn voor de beantwoording van vragen. Meer weten? Volg Plan Oortwijn op Facebook.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.