poll maak alle openbare toiletten genderneutraal

Het probleem speelt zich voornamelijk af bij uitgaansgelegenheden, festivals, concerten ect. Volgens de Vlaamse onderzoekers moeten vrouwen 6 minuten en 19 seconden wachten wanneer de ruimtes van mannen en vrouwen even groot zijn. Mannen moeten bij hun wc maar 11 seconden wachten.

De oplossing voor dit probleem is vrij eenvoudig. Maak van de twee ruimtes een gezamenlijke ruimte en de wachtrij zal voor vrouwen 1 minuut en 27 seconden zijn en voor mannen 58 seconden. Wij zijn benieuwd wat u hiervan vindt!

[poll id=193]

De poll van vorige week ging over drukte in de treinen tijdens de spits. Een grote meerderheid gaf aan het eens te zijn met deze stelling. Ook gaf een lezer zijn mening: “Helemaal mee eens! Het is niet meer van deze tijd een eerste en tweede klas in de trein. En als we dan toch bezig zijn gooi die stiltecoupé er dan ook alsjeblieft uit! Ik erger me vaak groen en geel aan sommige personen die als je ook maar iets durft te zeggen tegen je medereiziger je gelijk een blik van afkeuring toewerpen of op een afkeurend toontje laten weten dat het een stiltecoupé is… Meestal mijd ik zo’n coupé maar als het druk is moet je soms wel. Persoonlijk vind ik het 3x niks!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.