politieagente ernstig mishandeld op station olst

Dat meldt RTV Oost.

De politieagente probeerde onder meer met pepperspray en het gebruik van geweld de man te stoppen, maar dat lukte niet. Collega’s werden gewaarschuwd via een noodknop op de portofoon en schoten de agente te hulp. Uiteindelijk kon de verwarde man worden aangehouden.

De agente hield aan de mishandeling pijnlijke ribben, een pijnlijke heup en meerdere blauwe plekken over. Waarom de man haar heeft aangevallen is nog niet bekend.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Onder meer naar een meisje dat door de verdachte is vastgepakt en twee jongens die bij haar waren. Ook is de politie op zoek naar een jongen die de agente te hulp is geschoten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.