pec zwolle en genclerbirligi maken grimmig oefenduel niet af

Op het moment dat Makkelie en zijn assistenten van het veld afliepen, gaf het scorebord een tussenstand van 2-0 aan. Dit was tegen het zere been van de heren uit Ankara. Zij waren het oneens met de toegekende strafschop (doelpunt Erik Bakker) en de uitgedeelde rode kaart. Het was verdediger Ahmet Ogu die binnen een paar seconden twee keer geel kreeg van de leidsman.

Op het moment dat Ogu met rood het veld diende verlaten, dacht de trainer van de bezoekers er verstandig aan te doen om verhaal te halen ín het veld. Daarop besloot Makkelie dat het mooi was geweest. De arbiter staakte aanvankelijk tijdelijk, maar al snel werd duidelijk dat de toeschouwers (onder wie veel kinderen) het moesten doen met slechts tachtig minuten voetbal.

Vrijdag 28 juli komt PEC Zwolle opnieuw in actie. Dan staat ‘aan de dijk’ het oefenduel tegen de vrienden van FC Volendam op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.