paramedisch team salland een unieke samenwerking

Het Coöperatief Paramedisch Team Salland bestaat uit: Ergotherapie Salland, Fysiotherapie Salland, Diëtisten Groep NL en de Logopediepraktijk Salland.

Waarom Paramedisch Team Salland?
De complexiteit van zorg neemt toe in de thuissituatie, mensen wonen langer thuis en zijn vaker bij meerdere therapeuten tegelijk onder behandeling. In het verleden werkten therapeuten ieder vanuit zijn eigen vak en was er onderling weinig afstemming. Door deze samenwerking willen we goede afstemming van de behandeling, betere communicatie, delen van kennis en ervaringen. De client wordt zo optimale zorg geboden.

Binnen de vier praktijken zijn therapeuten, die gespecialiseerd zijn in de behandeling van kwetsbare ouderen. Deze therapeuten komen maandelijks bij elkaar om cliënten te bespreken en zo de behandeling af te stemmen en aan te vullen waar nodig. Deze korte lijnen en weten wat elke discipline kan bieden, maakt dat de cliënt een optimale multidisciplinaire behandeling krijgt.

Hierbij blijven we niet alleen beperkt tot deze vier praktijken. Wij gaan ook actief op zoek naar samenwerking met alle zorgaanbieders in de regio, denk aan ziekenhuizen, thuiszorg, gemeente, etc. Zo zijn we o.a. bezig met het organiseren van een symposium voor alle zorgaanbieders in het najaar van 2017.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de bovengenoemde praktijken of Dorothé Groen-Schulten, voorzitter van de Coöperatie Paramedisch Team Salland. Tel nr. 0572-362140

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.