Home / archiefcentraal / open middag bij av salland

open middag bij av salland

Vorig jaar heeft de atletiekvereniging een sprintbaan aangelegd. Daarnaast is recentelijk de laatste hand gelegd aan het eigen clubgebouw. Met de open middag kiest AV Salland bewust niet voor een officiële opening. “Informeel en laagdrempelig. Eigenlijk AV Salland ten voeten uit.”

Voor de jeugd zijn er op deze middag allerlei leuke, sportieve activiteiten. Hieraan kunnen jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar meedoen. Maar ook ouders worden uitgedaagd een poging te wagen. Aan het eind van de middag is er voor alle deelnemers een leuk presentje. De open middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De accommodatie van AV Salland is te vinden aan de Hammerweg.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.